Documente‎ > ‎

Termeni si conditii formular recomandare

Prin completarea si trimiterea formularului "Scrie o recomandare pentru GrupulFarmacie.ro!" esti de acord implicit cu Termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile trimise prin acest formular sunt trimise catre Farm. Adrian Cracea, proprietarul site-ului www.grupulfarmacie.ro (SITE-ul).
Prin trimiterea formularului declari ca numele si celelalte informatii completate in formular sunt reale si corecte.
Prin utilizarea formularului declari ca detii drepturi de autor pentru informatiile trimise prin intermediul acestora (esti autorul informatiei sau esti autorizat pentru trimiterea sa).
Informatia trimisa devine proprietatea Farm. Adrian Cracea si poate fi publicata integral sau partial, cu exceptia elementelor marcate explicit ca nu se publica, trimiterea formularului reprezentand un acord explicit in acest sens. Inainte de publicare textul poate fi scurtat si editat pentru claritate si stil. Acordul privind publicarea reprezinta o autorizare pe perioada nedeterminata privind publicarea in orice mediu sau locatie a acestor informatii. Informatiile vor fi publicate in legatura cu SITE-ul, pentru promovarea acestuia sau in legatura cu proprietarul site-ului.
Proprietarul site-ului va selecta recomandarile pe care le va publica.

Versiune: 10 septembrie 2010
Comments